Aktualno hr - Varaždin - Novi Marof - Čakovec - Međimurje - aktualne vijesti i događanja Sjeverozapadne Hrvatske

<
>

Još jedna sezona "24" - Jack Bauer se vraća!

Legendarna akcijska serija "24", sa još legendarnijim glavnim junakom, Jackom Bauerom se vraća na male ekrane! 9. sezona je potvrđena!

Producenti serije su potvrdili snimanje još jedne sezone "24", ali sa limitiranim brojem epizoda, a svi uključeni računaju da će Kiefer Sutherland ponovno utjeloviti glavnog junaka Jacka Bauera.

Nakon kraja 8 sezone još 2010. godine, te nikad realizirane najave istoimenog filma, te višegodišnjih šuškanja i glasina, tek je sada nova sezona dobila zeleno svjetlo od TV kuće Fox, te kreće u produkciju.

Jedan od razloga zašto film nikada nije zaživio, te je nova sezona toliko odlagana je činjenica da je Sutherland bio prezaposlen snimajući novu supernaturalnu dramsku seriju "Touch". No kako je serija nakon dvije sezone ukinuta, Sutherland bi sada trebao imati vremena za "24".

24
24spoilers.com

Vijest o novoj sezoni je na svom Twitteru potvrdio izvršni producent David Fury, a dao je i naznake da bi se nova sezona mogla sastojati od 12, umjesto uobičajenih 24 epizoda. Ovo bi moglo značiti da će svaka epizoda "trajati" tek pola dana, odnosno 12 sati, ili pak da će vrijeme u seriji "teći" brže nego u prošlim sezonama, piše ScreenCrush.

Serija će započeti sasvim novu priču, no vjeruje se da će Jack Bauer i dalje ostati glavni junak!
www.timeout.hr/vlG
Zadnji komentari
 
<
>